Kandil mi, Karabağ mı?

 Ülkemiz, yeni bir seçim sürecinde ilerliyor. Bugüne kadar çok seçim gördük. Her biri, diğerinden önemli idi. Bu seferki, hepsinden daha fazla.Birçok açıdan tarihî günlerin içindeyiz. Eşi ve...

 

Ülkemiz, yeni bir seçim sürecinde ilerliyor. Bugüne kadar çok seçim gördük. Her biri, diğerinden önemli idi. Bu seferki, hepsinden daha fazla.

Birçok açıdan tarihî günlerin içindeyiz. Eşi ve benzeri olmayan bir seçim süreci yaşıyoruz. Millete rağmen halkçılık yapılmaya çalışılıyor. Bölücü ve yıkıcılarla aynı safta, vatansızlara ve vatan düşmanlarına destek nutukları atılıyor. Fakat olmuyor, olmaz. Hele sosyal medya üzerinden, hiç.

Yalan yok: Sosyal medyanın hayatımıza girmesi ve yaygın hale gelmesinden sonra, iktidar cephesi için, seçim işleri daha sıkıntılı, sancılı bir hal aldı. Sokaklarda barış, ama sosyal medyada savaş var. Sokaklarda sevgi pıtırcığı gibi dolaşanlar ve elleriyle kalp işareti yapmaya çabalayanlar, buna karşılık klavye başında ‘yandaşlardan hesap soracağız!’ naraları atan faşistler var. İktidar ve destekçileri için ‘onlara rahat yok’ diye başlayan tehdit cümleleri savuranlar var. ‘Yandaş!’, ‘Onlar!’ İşte kutuplaştırma budur.

Sosyal medyada açık ara birinci olanlar...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 57 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 122 Okunma Namazgâh Camii’ni bekleyen tehlike 13 Mart 2024 | 516 Okunma Tiran Namazgâh Camii ne olacak? 06 Mart 2024 | 404 Okunma FETÖ Arnavutluk’ta zayıflıyor mu? 28 Şubat 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar