Ey İsrail, siz insanı öldürürsünüz!

İşgalci İsrail, yıllardır, Filistinlileri kuşatma ve baskı altında tutuyor. Halkın direncini kırmaya ve topraklarını terk etmeye zorluyor. Bu doğrultuda, insanlık dışı ne kadar şey varsa, hepsinde rekor...

İşgalci İsrail, yıllardır, Filistinlileri kuşatma ve baskı altında tutuyor. Halkın direncini kırmaya ve topraklarını terk etmeye zorluyor. Bu doğrultuda, insanlık dışı ne kadar şey varsa, hepsinde rekor üstüne rekor kırıyor. 

Tüylerimiz ürpererek, nefretle ve hüzünle izliyoruz: Abluka ve bombardıman altındaki Gazze’de, hayat neredeyse felç olmuş. Su yok, elektrik yok, akaryakıt yok, ilaç yok, ilk yardım malzemeleri yok, temel gıda malzemeleri yok. Yok, oğlu yok. 

Resmen açık hava hapishanesi. Hatta toplama kampı. İsrail, bununla da yetinmiyor, yetinmek istemiyor. Artık her şeyiyle, Gazze’nin toptan imhası için saldırıyor. Yasak olan silahları kullanıyor. Evlerin ve insanların üstüne beyaz fosfor bombası atıyor. 

Gecekondu İsrail, Filistin halkına karşı, savaş suçlarının tamamını işliyor. Milyarlarca dolarlık silahlarıyla, çocukların, kadınların, yaşlıların üzerine ölüm yağdırıyor. Yanı sıra camileri, okulları, hastaneleri, hatta ambulansları hedef tahtasına oturtuyor.

Siyonist rejim, Gazze’yi yaşanmaz bir hale getirip...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar