Esnaf’ın mektubu

Bu köşenin, şahsıma verilmiş bir emanet olduğunu düşünüyorum. Kul hakkı yememeye, hakkı yenenleri savunmaya gayret ediyorum.Gazeteci değilim. Tarafsız hiç değilim. Mesuliyet duygum ve ahlakım, bunu yasaklar....

Bu köşenin, şahsıma verilmiş bir emanet olduğunu düşünüyorum. Kul hakkı yememeye, hakkı yenenleri savunmaya gayret ediyorum.

Gazeteci değilim. Tarafsız hiç değilim. Mesuliyet duygum ve ahlakım, bunu yasaklar. Hakk’tan tarafım, haklının yanındayım. Vatan siperindeyim.

Adil ve adaletli olmaya çabalıyorum. Rahmetli Aliya’nın söylediği gibi “Düşmanlarımıza gelince; onlara, adaletten başka borcumuz yok!”

Sözümüzü, duruşumuzu, şartlar ve menfaatler değil, ahlakımız belirler. Görüşlerimiz eleştirilebilir. Fakat kimseye, şahsiyetimizi eleştirme fırsatı vermedik, vermeyiz. Allah’a şükür.

Şuraya varmak istiyorum: “Kosovalı Türkleri Bölmeyin” başlıklı yazımızda, Kosova Büyükelçiliğimizin, bize göre, hatalarına işaret ettik. Büyükelçimizi eleştirdik. Bütün Türk toplumunun kucaklanmasını talep ettik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 70 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar