Dünya, menfaat dünyası değildir

 Menfaat düşkünlüğünün yakıcı sonuçlarını görmek isteyen, son birkaç yılda yaşadıklarımıza bakabilir. Menfaatine dokunulanlar, işi vatan hainliğine ve millet...

 

Menfaat düşkünlüğünün yakıcı sonuçlarını görmek isteyen, son birkaç yılda yaşadıklarımıza bakabilir. Menfaatine dokunulanlar, işi vatan hainliğine ve millet düşmanlığına kadar götürdüler. Hesabını nasıl verecekler, bilemiyorum.

Daha açık söyleyelim: Yunanistan’ın şerrinden korunmak için alınan silahlarla millete ve Cumhurbaşkanı’na saldıracak, sonra da Yunan topraklarına kaçmaya çalışacaksın, kaçacaksın. 

Hiçbiri pişman değil. Utanma duygularını kesin bir biçimde kaybetmişler. İhanet kelimesi bile bunlar için yetersiz kalıyor. Tahammül sınırını aşan bir alçaklık. Kalbimize kıymık gibi batan bir görüntü.

Bir kimse, devletin mahremini ifşa ediyorsa, devletine karşı ajanlık ve hainlik yapıyorsa, onu savunanlara vatansever denmez. Artık başka bir yola girmişlerdir. O yol, milletin ve memleketin hayrına değildir.

Tekrar, şu hainlik bahsine dönelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar