Dert bir değil…

Son dönemde Kosova ve Bosna’da yaşanan gerginlikler sebebiyle, tüm dikkatler Sırplara ve Rusya üzerine odaklandı. Ancak Batı sınırımızdaki ortodoks duvarının bir parçası olan Yunanlıları ve...

Son dönemde Kosova ve Bosna’da yaşanan gerginlikler sebebiyle, tüm dikkatler Sırplara ve Rusya üzerine odaklandı. Ancak Batı sınırımızdaki ortodoks duvarının bir parçası olan Yunanlıları ve Amerika’yı da ihmal etmeyelim.

Nasıl ki, Kosova ve Bosna’daki suni krizlerin asıl sebebi Sırplar değilse; Türk milletinin Batı sınırında yaşadığı sorunların asıl sebebi de Yunanlılar değildir. 

Yunanlılar, bize düşman olamayacak kadar küçük bir kuvvettir. Milletimiz, Yunanlılarla baş başa kalınca, onları mahvetmiştir. 

Karşımızdaki asıl tehlike/düşman Amerika’dır. 

Amerika bu millete ebediyen dost olmaz. Bugün de yarın da Amerikan dostluğuna inanlar, aldanırlar. Amerika’nın yegâne gayesi, memleketimizi parçalamaktır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 57 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 122 Okunma Namazgâh Camii’ni bekleyen tehlike 13 Mart 2024 | 516 Okunma Tiran Namazgâh Camii ne olacak? 06 Mart 2024 | 404 Okunma FETÖ Arnavutluk’ta zayıflıyor mu? 28 Şubat 2024 | 299 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar