Cumhurbaşkanımıza Açık Mektup

Sayın Cumhurbaşkanım,Samimiyetine inandığımız, görüşlerine itimat ettiğimiz birçok insandan hep aynı dertleri duyuyor, hep aynı şikâyetleri okuyoruz. Yolunda gitmeyen yahut gönlümüze uymayan bir...

Sayın Cumhurbaşkanım,

Samimiyetine inandığımız, görüşlerine itimat ettiğimiz birçok insandan hep aynı dertleri duyuyor, hep aynı şikâyetleri okuyoruz. Yolunda gitmeyen yahut gönlümüze uymayan bir şeyler var. Esas gidişatın iyi olmadığı açıkça görülüyor.

Hayır, iktisadi sıkıntılardan, ekonomik sorunlardan bahsetmiyorum. Onlar bir şekilde düzelir inşallah. 

Sözünü ettiğimiz, esas vaziyet/dert bambaşka. 

Sayın Cumhurbaşkanım,

Kazandıkça kaybedilen bir şeyler var. Seçimleri kazananlar, daha sonra kendilerini kaybediyor. Bir mevki yahut makama yükselenler, kısa sürede alçalıyor. Aylar, yıllar geçtiği halde randevu alınamayan bürokratlar, gereksiz koruma larla gezen sıradan kamu görevlileri. 

İyilere, elbette hiçbir lafımız yok. 

Olamaz. Devletin sunduğu imkânı, milletin verdiği yetkiyi kendi yapay güzel dünyasını inşa etmek için kullanan kim varsa, işte onadır sözümüz.

Hal böyle olunca: Milletimizde mücadele azmi her geçen gün düşüyor. Burukluk ve bıkkınlık birikiyor.

Kimilerini sevindiren bu gidişat, vatan ve millet sevdalılarını tedirgin ediyor, üzüyor. Bu gidişat, sadece ülkemizin değil, ümmetin de aleyhinedir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 117 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar