Bir seçim daha...

Hayata ve gelişmelere; parti kulisinden değil, millet katından ve hakikat penceresinden bakıyorum. Mümkün mertebe tarafsız olmaya, partizanlık yapmamaya çalışıyorum. Şahıslardan değil, milletimizden ve memleketimizden...

Hayata ve gelişmelere; parti kulisinden değil, millet katından ve hakikat penceresinden bakıyorum. Mümkün mertebe tarafsız olmaya, partizanlık yapmamaya çalışıyorum. Şahıslardan değil, milletimizden ve memleketimizden yanayım. Söyleyeceklerimin mutlaka partilerden ve politikalardan bağımsız okunmasını rica ediyorum.

Ülkemiz, tekrar bir seçim sürecine giriyor. Yerel seçimler yaklaşıyor. O sonu gelmez aday adayları, listeler, yoklamalar, odalara kapanmalar nihayet buluyor. Artık, adaylar belli olmaya başladı. Şehirlerimizi, dolayısıyla bizleri yönetmeye talip olanlar. İçimizden çıktığını söyleyenler, hizmetten bahsedenler, kapıları aşındıranlar. 

Türkiye, yurtların en zorlusudur. Bu topraklarda yapılan her seçim hayati önem arz etmektir. Her toplantı en kritik toplantıdır. Demem o ki sadece belediye başkanı ve meclis üyesi seçmiyoruz. Adaylardan ziyade zihniyetleri onaylıyoruz. Partilerden ziyade ülkemizin istikametini tercih ediyoruz. 

Hangi görüşten olursak olalım, hangi görüşten olursa olsun: Yetenekli olanın, liyakat...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 118 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 67 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar