Başımıza gelenler

Türkiye’yi köşeye sıkıştırarak arzu ettiği neticeyi almak isteyenlerin başvurduğu yöntemler hep aynıdır: Ekonomik yaptırımlar, terör tehdidi, Ermeni kartı vesaire.Evvela şunu...

Türkiye’yi köşeye sıkıştırarak arzu ettiği neticeyi almak isteyenlerin başvurduğu yöntemler hep aynıdır: Ekonomik yaptırımlar, terör tehdidi, Ermeni kartı vesaire.

Evvela şunu söyleyelim: Paranın Anadolu topraklarında icat edildiği söylenir. Ancak Anadolu’yu yurt edinen Müslüman Türk milleti, hiçbir zaman parayla terbiye edilememiştir, edilemez. Dönem dönem bu kapı aralanmış olsa da gerisin geri buna yeltenenlerin suratına çarparak kapanmıştır. 

Şimdi de bunu: Türkiye’yi etkisiz hale getirmeye çalışanlar, Türk milletini terörle yaşamaya alıştırmak istiyorlar. Karşımıza çıkmaya cesareti olmayanlar, maşa kullanmayı tercih ediyorlar. 

Kimden bahsediyoruz?.. Neyden dem vuruyoruz?...

Bu topraklarda yüzyıllarca bizimle birlikte yaşayıp da Türkiye ve Müslüman Türk milleti ile tarihsel hesapları olanlardan dem vuruyoruz. Silahlı terörün yanı sıra silahsız terörden, dış güçlerin yanı sıra iç güçlerden bahsediyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 109 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 73 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar