Amerika, Kosova’dan saldırıyor

Son dönemde Kosova’da, bayrağımıza ve dış temsilciliklerimize yönelik saldırılarda önemli bir artış var. Bayrak indirme, başkonsolosluk binasına molotof atma, Türkiye ve Türklere yönelik asılsız...

Son dönemde Kosova’da, bayrağımıza ve dış temsilciliklerimize yönelik saldırılarda önemli bir artış var. Bayrak indirme, başkonsolosluk binasına molotof atma, Türkiye ve Türklere yönelik asılsız iftiralar ve bayrak yakma derken, işin ucu TİKA çadırını yakma girişimine kadar uzandı.

Bu saldırıların, 15 Temmuz darbe girişimi ve Trump’ın ABD başkanı seçilmesi sonrasında yoğunlaşması, hem kafalarda soru işaretleri oluşturuyor, hem de hangi amaca hizmet edildiği konusunda bir fikir veriyor.

Karşımızdakiler yalnızca birkaç kendini bilmez ya da birkaç çakal siyasetçiden ibaret değil… Milli şairimiz Mehmet Akif’in dediği gibi: “Kimi Hindu, kimi yamyam, kimi bilmem ne bela...”

Daha açık ifade edelim: Kosova’da yaşanan saldırı olayları bize gösteriyor ki, bu işlerin arkasında, Amerika ve işbirlikçileri var. İşbirlikçiler, yani FETÖ’den tutun da Amerikan beslemelerine kadar, ülkemizin ve milletimizin iyiliğini istememiş ve istememeye devam eden bütün odaklar. 

*

Türkiye’ye ve Türklere hakaret üstüne hakaret eden Gjergj Dedaj, İslam düşmanlığı ile bilinen, bir radikal Katolik. Seri hakaretlerine başladığında, dışişleri bakan yardımcısı idi. Görevden alınması gerekirken, Makedonya’ya, büyükelçi olarak atandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 70 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma Dünyanın en büyük gecekondusu: İsrail... 20 Mart 2024 | 126 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar