FETÖ ve Soros ortaklığı

Birkaç haftadır FETÖ’nün, Arnavutluk İslam Birliği-AİB bünyesindeki, yıkıcı faaliyetlerini aktarıyoruz. Biz yazarken yorulduk, eminim, sizler de okurken yoruldunuz. Fakat onlar çalmaktan ve yıkmaktan...

Birkaç haftadır FETÖ’nün, Arnavutluk İslam Birliği-AİB bünyesindeki, yıkıcı faaliyetlerini aktarıyoruz. Biz yazarken yorulduk, eminim, sizler de okurken yoruldunuz. Fakat onlar çalmaktan ve yıkmaktan yorulmamışlar. 

AİB, bünyesindeki tüm müftü ve imamlara, sosyal medya üzerinden yorum ve eleştiri yasağı getirmiş. Belli ki, başta Skender Brucaj olmak üzere, AİB yöneticileri yazılarımızdan rahatsız olmuşlar. Olsunlar.

Şuna inanıyoruz: Samimiyet, her kilidi açan tek anahtardır. 

Bunlar, kapı yerine, pencereden girmeyi tercih ediyorlar. Bu sebeple bu yasak, bizi hiç şaşırtmadı. Türkiye’yi ‘hürriyetleri kısıtlamak’, Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ‘diktatör’ olmakla itham eden FETÖ’cülerin, asıl kimliklerini bir kez daha orta yere koydu. 

Aslına bakılırsa, bu ilk yasakları değil. Bundan birkaç yıl önce, 2011 senesinde, AİB’deki FETÖ’cülere yönelik eleştirilerin yapıldığı ‘e-zani.blogspot.al’ isimli internet sitesini susturmuşlardı. Bu site, Ekim 2011’de ‘e-zani.com’ adresine taşındı. Daha sonra yayınları tamamen durduruldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu yazıda emek var! 24 Nisan 2024 | 83 Okunma Kosova’da kaç kişiyiz? 17 Nisan 2024 | 167 Okunma Bayram-ı Şerif Mübarek Olsun! 10 Nisan 2024 | 72 Okunma Bu da geçer ya Hû 03 Nisan 2024 | 178 Okunma Abdullah Sidran için... 27 Mart 2024 | 66 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar