Yeni bir Gezi olur mu?

Fransa’daki gösterilere iç geçirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sendikalara ve işçilere sokağa çıkma çağrısı yapmış. Son günlerde birçok mecrada böyle...

Fransa’daki gösterilere iç geçirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sendikalara ve işçilere sokağa çıkma çağrısı yapmış. Son günlerde birçok mecrada böyle isyan çağrıları yapılıyor. Fransa’daki olayların Türkiye’ye sıçraması için adeta “isyan duasına” çıkılıyor.

Türkiye’de yeniden bir Gezi olur mu? Olmaz.

Çünkü FETÖ yok. Çünkü FETÖ’nün Türkiye solunu parmağında oynatacağı ajanları, sol görünümlü sahte sosyal medya hesapları, medyası yok. Göstericileri önce tahrik edecek, sonra kenara geçip seyredecek FETÖ’cü polis yok. Göstericilerin sırtını sıvazlayıp salıverecek FETÖ’cü hâkim-savcı yok. Göstericilerin arkasında duracak bir Cumhurbaşkanı yok. Soros bile umudunu kesti gitti; ülkeyi kışkırtacak ajan provokatör yok. Bu kadar yoktan bir Gezi çıkmaz.

İşçi kime denir?

Kılıçdaroğlu, “İşçiler sokağa çıkmıyorsa o işçiler işçi değildir” demiş. Marx şu sözleri duysa saçını sakalını yolar, Das Kapital’i de yırtar atardı.

Sarı mı yeşil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı 29 Mart 2024 | 234 Okunma Oylarınızı ziyan etmeyin! 25 Mart 2024 | 877 Okunma Hangi Özgür Özel gerçek? 22 Mart 2024 | 355 Okunma Erdoğan emekli olur mu? 18 Mart 2024 | 836 Okunma Yeniden Refah’ın isabetsiz tercihi 15 Mart 2024 | 802 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar