Kaygı verici gelişmeler

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonuyla MOSSAD ajanlığı yaptığından şüphelenilen 34 kişi yakalandı. MİT’i bu başarılı operasyonundan dolayı tebrik edelim. Ancak şimdi soru şu:...

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın operasyonuyla MOSSAD ajanlığı yaptığından şüphelenilen 34 kişi yakalandı. MİT’i bu başarılı operasyonundan dolayı tebrik edelim. Ancak şimdi soru şu: Türkiye’de yakalanmayan, deşifre olmayan böyle kaç ajan daha var?

Hakan Fidan’ın MİT müsteşarı olması MOSSAD ve CIA’yı öyle tedirgin etmişti ki, 2012 sonrası Türkiye çok sayıda operasyona maruz kaldı. 7 Şubat MİT Krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık, MİT Tırları vakası ve 15 Temmuz darbe girişimi kamuoyuna yansıyan, kökü dışarda, FETÖ adlı MOSSAD/CIA ajanlarının faaliyetleriydi. Türkiye bunların tamamını püskürtmeyi başardı.

Durmadıklarını, vaz geçmediklerini, Türkiye üzerine operasyonlarına son vermediklerini biliyoruz.

Filistin’de soykırım devam ederken ve Türkiye’nin duyarlılığı had safhadayken yeni operasyonlar tasarladıklarına şüphe yok.

Riyad’daki futbol krizi ve Türkiye’ye yansımaları hayatın olağan akışına aykırı şekilde gelişti. 1 Ocak’ta Galata Köprüsü’nde şehitlerimiz ve Gazze için yapılan, 250 bin insanın katıldığı muhteşem miting, bir magandanın yumruğu ve bu yumruğa sahip çıkan siyasi partiler aracılığıyla gölgelenmek istendi.

Bir şeylerin kurgulandığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İsrail’le ticaret ve Deutsche Welle 26 Nisan 2024 | 2.996 Okunma Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.579 Okunma Nazlı seçmen günlerinde siyaset 19 Nisan 2024 | 1.703 Okunma Ne yapmalı? 15 Nisan 2024 | 616 Okunma Gazze’de bayram sabahı 12 Nisan 2024 | 79 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar