İşte böyle! Çok güzel! Devam!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Grup Toplantısı’nda, 2002’den beri sıkça hatırladığı ve hatırlattığı, AK Parti hareketinin meşruiyet dayanağı olan bir ifadeyi, millet iradesine ve...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Grup Toplantısı’nda, 2002’den beri sıkça hatırladığı ve hatırlattığı, AK Parti hareketinin meşruiyet dayanağı olan bir ifadeyi, millet iradesine ve sandığa olan itimadı gösteren bir ifadeyi tekrar kullandı: “Şayet bir gün milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman bir kenara çekiliriz”.

Erdoğan’ın kullandığı “tamam” ifadesi hem yerelde, hem ulusalda sosyal medyayı salladı. Sadece Twitter’da “tamam” tivitleri 1,5 milyon adede ulaştı. “Tamam” başlığı dünyada 1 numara oldu. Reuters, BBC, Sputnik kampanyayı küresel abonelerine geçtiler. Yüzüklerin Efendisi oyuncusu Elijah Wood’dan porno yıldızı Johnny Sins’e, PKK sevicisi Frederike Geerdink’ten Alman solcu Bodo Ramelow’a, Meral Akşener’den Selahattin Demirtaş’a, Temel Karamollaoğlu’ndan Muharrem İnce’ye, FETÖ’cü kaçak Akın İpek’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar yüzlerce isim kampanyaya destek verdiler. Hatta “tamam” sloganıyla sokağa çıkıp eylem yapanlar bile oldu.

Bizde yalan yok: “Tamam” kampanyasını çok ama çok başarılı bulduk. Çok zekice! Müthiş! Muhteşem! Dahice! Hatta pörfekt!

Bu kampanya asla burada durmamalı. Bu “tamam” kampanyası asla sosyal medya ile sınırlı kalmamalı.

Çok iyi bir yerden yakaladınız. Gerçekten tebrikler. 24Haziran’a kadar bu kampanyayı mutlaka sıcak, hararetli tutmalısınız. Yeni eylemlerle kampanyayı renklendirmeli, çeşitlendirmeli, daha da yaygınlaştırmalısınız.

AK Parti ve MHP seçmenine ne kadar zeki olduğunuzu göstermek için elinize bir kez daha fırsat geçti, doya doya kullanmalısınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Doku uyuşmazlığı 22 Nisan 2024 | 3.573 Okunma Nazlı seçmen günlerinde siyaset 19 Nisan 2024 | 1.701 Okunma Ne yapmalı? 15 Nisan 2024 | 616 Okunma Gazze’de bayram sabahı 12 Nisan 2024 | 79 Okunma Kaybetme korkusuyla kaybetmek 08 Nisan 2024 | 773 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar