Erdoğan ve AK Parti eleştirilemez mi?

Erdoğan ve AK Parti eleştirilemez mi?Açıkçası, bırakınız bu soruya cevap yetiştirme gayretini, bu sorunun sorulmasını bile ağır bir haksızlık olarak görürüm.Siyasi tarihimizde AK Parti kadar...

Erdoğan ve AK Parti eleştirilemez mi?

Açıkçası, bırakınız bu soruya cevap yetiştirme gayretini, bu sorunun sorulmasını bile ağır bir haksızlık olarak görürüm.

Siyasi tarihimizde AK Parti kadar eleştirilmiş bir başka parti var mıdır? Recep Tayyip Erdoğan kadar eleştiri oklarının hedefi yapılmış bir başka siyasetçi, bir başka lider var mıdır? Merhum Erbakan, Merhum Özal ve partileri, acaba AK Parti ve Erdoğan’ın maruz kaldığı eleştirilerin 100’de birini görmüşler midir?

AK Parti kuruluş hazırlıkları aşamasından itibaren, Erdoğan ise siyaset sahnesine adım attığı andan beri kıyasıya eleştiriliyor.

AK Parti ve Erdoğan sadece Misak-ı Milli sınırları içinde de eleştirilmiyorlar. ABD ve Almanya’nın politikacıları ve medyası “eleştiri” maskesi altında sabah akşam AK Parti ve Erdoğan’la uğraşıyorlar. Onların yaktığı işaret fişeğiyle dünyada birçok merkez AK Parti ve Erdoğan’ı hedef yapıyorlar.

Sadece eleştirilseler iyi… Eleştirinin sonuç getirmediği durumlarda devreye fiili saldırı giriyor. “Eleştirilemez mi” dediğiniz bu parti ve bu lider, 15 yıldır içerden ve dışardan fiili saldırılara, tehditlere de maruz kalıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Nazlı seçmen günlerinde siyaset 19 Nisan 2024 | 1.668 Okunma Ne yapmalı? 15 Nisan 2024 | 615 Okunma Gazze’de bayram sabahı 12 Nisan 2024 | 77 Okunma Kaybetme korkusuyla kaybetmek 08 Nisan 2024 | 772 Okunma “Kahvemizi içer, tiyatroyu seyrederiz” 05 Nisan 2024 | 920 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar