Vatan haini casuslarla birlikteydim

Sayın Şeybaşkanım, bugün seçim yasağı var. Propaganda, siyasal yorum, ima, sataşma, atışma, yerme, övme filan yasak. Seçim yasakları ile kuşatıldığım şu pazar gününde...

Sayın Şeybaşkanım, bugün seçim yasağı var. Propaganda, siyasal yorum, ima, sataşma, atışma, yerme, övme filan yasak. 
Seçim yasakları ile kuşatıldığım şu pazar gününde seçimi bir yana bırakıp size düşmanlarınız hakkında bilgi verebilirim ki, siz de ona göre kendinizi ayarlarsınız. 
Size bir ihbarda bulunmak istiyorum. Sizin önünüzü kesmek isteyen, iç ve dış düşmanlarınızla el ele verip size saldıran şu Cumhuriyet gazetesinin içini, dışını, önünü arkasını, en tepesinden dümen neferine kadar hepsini ve her yerini iyi bilirim. 
Daha birkaç gün önce MİT TIR’ları haberi ile “vatan haini casus” ya da “casusvatan haini” oldukları kanıtlanmış olan Cumhuriyet tayfası önceki gün, yani cuma akşamı, birkaç mazeretli hariç, tam takım bir meyhanede buluştular. 
Tam takım sayın Şeybaşkanım, 100’den fazla vatan haini casus tam takım. Üstelik kızlı-erkekli. Meyhane masalarına kuruldular, rakılar içtiler ve geçmiş ihanet ve casusluklarını kutladılar. Yeni casusluk ve ihanet faaliyetleri için de moral depoladılar. 
Hepsi oradaydı. Elebaşılar dahil hepsi. 
Lütfen not edin: Cumhuriyet Vakfı Başkanı Orhan Erinç, İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, gazetenin kaptanı Can Dündar, ikinci kaptan Tahir Özyurtseven, Kandil’den aldığı talimatlarla yeni dönen Ayşe Yıldırım, karanlık ilişkileri ile ünlü, Cumhuriyet’in alandaki casusu Ahmet Şık, size ve sizin gibilere “genetik muhalif”Özgür Mumcu, bu casus hainler buluşması için taa Paris’ten atlayıp gelmiş Ahmet İnsel… Vatan haini casusların Ankara kanadı ise üç elebaşı ile temsil edildi. Cumhuriyet’in Ankara komutanı Erdem Gül, haber müdiresi Ayşe Sayın, hain yazar Çiğdem Toker. 
Ha, bir de günlerdir beni görünce “Ağabey 70 milletvekili mi, 170 milletvekili mi çıkarıyoruz” diye soran çaycı Kürt Sait de oradaydı. Ben cevap olarak “Yav oğlum 170 yetmez, 400 lazım” dedikçe, “He vallaha, 400 olsun ağabey” diye sırıtan Sait… Onu da not etmeyi unutmayınız. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, yaşasın, ben yine gidiyorum 09 Eylül 2018 | 4.827 Okunma 25 ay 13 gün sonra 16 Ağustos 2018 | 3.356 Okunma (Siyasal) İslam ve demokrasi 15 Ağustos 2018 | 6.319 Okunma Hem İslam hem demokrasi mi, ya İslam ya demokrasi mi? 13 Ağustos 2018 | 8.225 Okunma Garo Paylan’la imam olmamak için... 12 Ağustos 2018 | 3.774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar