Pazar keyfini kaçıracak bir soru

Yine Gezi çocuklarının hınzır zekâsı ve ısırgan mizahı işbaşı yaptı. Bir tweet okudum: ÖSS: Demirtaş, ÖYS: İnce...Ardından bir tweet daha. Servet Sayar’ın tweet’i:...

Yine Gezi çocuklarının hınzır zekâsı ve ısırgan mizahı işbaşı yaptı.
Bir tweet okudum:
ÖSS: Demirtaş, ÖYS: İnce...
Ardından bir tweet daha. Servet Sayar’ın tweet’i:
“Yalova’da süper lüks villamızda oturuyorduk. Bir gün Muharrem İnce’yi aradım, ‘Sayın vekilim sularımız akmıyor’ dedim. Kapattı ve 10 dakika sonra aradı. ‘Doğru söylüyorsun, bizim evde de akmıyor’ dedi...”
Haydi bir tweet daha:
“Recep gidiyor Muharrem geliyor.Önümüz bayram.”
Dışardakiler yapar da içerdeki hınzır zekâ boş durur mu?
17 aydır Edirne’nin mapus damında bir başka HDP’li milletvekili Abdullah Zeydan ile birlikte, kira ödemeden, elektriğe, suya para vermeden, çay demleyip volta atarak keyif çatan; bununla da yetinmeyip bir de Cumhurbaşkanlığı’na aday olan Selahattin Demirtaş da bir tweet yolla(t)tı:
“Neyine güvenerek cezaevinden aday oldun diyenlere: Cezaevindeki hücremde yaptığım ankette hep yüzde 100 ben çıktım. Şaka şaka:) Bir defasında kendime kızıp oy vermeyince yüzde 50 çıkmıştım.”
Herkes mizahın tadını çıkarırken benim kadim ve kopuk arkadaşım manav Sabri ıska geçer mi?
Güya karşı kaldırımda gördüğü bana sesleniyor, aslında çarşıya “mesaç” veriyor:
-Gazteciiiiii, cevap ver, cevap!.. Başgan seçiminde ikinci tura AKP Reis’i ile Muharrem İnce kalırlarsa mesele yok. Peki ya Muharrem İnce ile Selahattin Demirtaş kalırsa ne halt edeceğiz?
O ko...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, yaşasın, ben yine gidiyorum 09 Eylül 2018 | 4.827 Okunma 25 ay 13 gün sonra 16 Ağustos 2018 | 3.356 Okunma (Siyasal) İslam ve demokrasi 15 Ağustos 2018 | 6.319 Okunma Hem İslam hem demokrasi mi, ya İslam ya demokrasi mi? 13 Ağustos 2018 | 8.225 Okunma Garo Paylan’la imam olmamak için... 12 Ağustos 2018 | 3.774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar