Diplomasinin bir adabı var lan!...

Bugün pazar ya, okurlar, zaman sıkışıklığı olmadan gazete okumanın tadını çıkaracaklar ya, birazdan tweet, e-mektup, hatta telefon kılıfında “fırçalar” gelmeye başlar. O...

Bugün pazar ya, okurlar, zaman sıkışıklığı olmadan gazete okumanın tadını çıkaracaklar ya, birazdan tweet, e-mektup, hatta telefon kılıfında “fırçalar” gelmeye başlar.
O fırçalar henüz gelmeden bir fırça seçkisi sunacağım. Yanılmaya payım sıfıra yakın.
Buyrun:
Ensar Vakfı evlerinde ırzlarına geçilen erkek çocuklar üstüne niye yazmıyorsun?
Eğitim Bakanı’ndan Aile Bakanı’na, Başbakan’dan bilmem ne bakanına kadar AKP siyasetçilerinin sıraya dizilip Ensar Vakfı’nın ateşli avukatı kesilmelerine niye değinmiyorsun?
Dünkü Can Dündar - Erdem Gül duruşmasında mahkemenin gizlilik kararı alması tırmıklanmaya değmiyor mu?
Diyarbakır’ın Sur ilçesinin önce tankla, topla, şehir gerillalığına soyunmuş Kürt gençlerin katkısıyla yıkılıp harabeye dönüştürüldükten sonra şimdi de Bakanlar Kurulu kararıyla kamulaştırılmasına, yani milletin ırzına geçmeye kararlı müteahhitler için avlak ilan edilmesine söylenecek sözün yok mu?
Sarraf adlı zatın “Pandora’nın kutusu”ndan farksız olduğunun farkında değil misin? Bir açılırsa ortaya dökülecek pislikler üstünde durmayıp da bula bula bu konuyu mu buldun yazacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, yaşasın, ben yine gidiyorum 09 Eylül 2018 | 4.827 Okunma 25 ay 13 gün sonra 16 Ağustos 2018 | 3.356 Okunma (Siyasal) İslam ve demokrasi 15 Ağustos 2018 | 6.319 Okunma Hem İslam hem demokrasi mi, ya İslam ya demokrasi mi? 13 Ağustos 2018 | 8.225 Okunma Garo Paylan’la imam olmamak için... 12 Ağustos 2018 | 3.774 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar