CHP’de kazan kaynıyor

Tırmık geçen haftayı CHP üstüne iki yazı ile kapattı. “Bu kadarı yeter.Suriye’de Putin ve Trump’a rağmen Erdoğan nasıl bir kanlı maceraya hazırlanıyor, AB ile Erdoğan...

Tırmık geçen haftayı CHP üstüne iki yazı ile kapattı. “Bu kadarı yeter.Suriye’de Putin ve Trump’a rağmen Erdoğan nasıl bir kanlı maceraya hazırlanıyor, AB ile Erdoğan iktidarını bağlayan pamuk ipliği kopmak üzere” gibi sorulara cevap arayalım, tırmıklayalım diyordum ki CHP birden kaynayan kazana dönüşüverdi. 

Yani CHP üstüne bir Tırmık daha zorunlu oldu. 

N’apalım çaresiz kaşığımızda çıkan yenecek, “Beni yaz” diye buyuran konu tırmıklanacak. 
Buyrun.

***

CHP’de kazanın kaynamaya başladığının ilk belirtisi Deniz Baykal - Kemal Kılıçdaroğlu buluşması oldu. 

Buluşma sonrası açıklamalar sadece Baykal’dan geldi. Ardından kazanın kaynamakta olduğunu sezen Ahmet Hakan arkadaşımız Deniz Baykal’ı CNN Türk ekranına çıkardı. 

Baykal orada da baklayı ağzından çıkarır gibi oldu ama tam çıkarmadı da. Örneğin Kılıçdaroğlu’na 2019’da Cumhurbaşkanlığı’na aday olmayacaksa partinin başından da istifa etmesini önerdi. Gazeteci tayfası “Acep ne demek istedi ve neden bunu önerdi, hesabı ne” diye düşünürken bu kez de Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adayı olmasını önerir gibi yaptı. Biz, bu kez de CHP seçmenine, üyesine, milletvekiline, yöneticisine AKP kurucusu Gül’ü cumhurbaşkanı olarak önermek hangi akla hizmet eder sorusuna cevap ararken internet hareketlendi ve “Deniz Baykal aslında kendini cumhurbaşkanı adayı olarak öneriyor” yargıları öne çıktı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, yaşasın, ben yine gidiyorum 09 Eylül 2018 | 4.827 Okunma 25 ay 13 gün sonra 16 Ağustos 2018 | 3.355 Okunma (Siyasal) İslam ve demokrasi 15 Ağustos 2018 | 6.318 Okunma Hem İslam hem demokrasi mi, ya İslam ya demokrasi mi? 13 Ağustos 2018 | 8.223 Okunma Garo Paylan’la imam olmamak için... 12 Ağustos 2018 | 3.773 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar