Alkışlıyoruz!..

MHP desteği yetmeyen AKP’ye, oylamanın sonucu belirleyecek aşamasında yaklaşık 20 milletvekillik bir destek vererek dokunulmazlıkları kaldıran, anayasayı çiğneyen, hukukun ırzına geçen değişikliğin...

MHP desteği yetmeyen AKP’ye, oylamanın sonucu belirleyecek aşamasında yaklaşık 20 milletvekillik bir destek vererek dokunulmazlıkları kaldıran, anayasayı çiğneyen, hukukun ırzına geçen değişikliğin referanduma filan kalmadan Meclis’ten geçmesini sağlayan sosyal demokratımtrak CHP’yi alkışlıyoruz!.. 
Referandum koşullarında “evet” deseler AKP ile el ele tutuşmuş görülecekleri için,“hayır” deseler HDP’nin yanında saf tutmuş görüneceklerine inandıklarından muhteşem bir siyasal çözüm bulup, AKP ile Meclis’te el ele tutuşup meydanlarda muhalefet (muhalefet?) yapacak CHP’yi alkışlıyoruz!.. 
Hiçbir CHP milletvekili “Ben evet oyu verdim” demiyor; hepsi “Hayır” oyu verdiğine yemin billah ediyor. Bu durumda bizleri çözümü imkânsız 316 AKP + 40 MHP = 376denklemi ile başbaşa bırakan CHP’li siyaset cambazlarını alkışlıyoruz!.. 
Daha dokunulmazlıklar konusu Meclis’e geldiği günlerde “evet” oyu vereceklerini (vereceğini değil vereceklerini) ilan eden genel başkanlarına rağmen oylama günü grup kararı almadıklarını, hiçbir milletvekilini yönlendirmediklerini, onları özgür iradeleri ve vicdanları ile başbaşa bıraktıklarını söyleyerek övünen ve bizleri salak yerine koymakta sakınca görmeyen CHP’lileri alkışlıyoruz!.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Eyvah, yaşasın, ben yine gidiyorum 09 Eylül 2018 | 4.827 Okunma 25 ay 13 gün sonra 16 Ağustos 2018 | 3.355 Okunma (Siyasal) İslam ve demokrasi 15 Ağustos 2018 | 6.318 Okunma Hem İslam hem demokrasi mi, ya İslam ya demokrasi mi? 13 Ağustos 2018 | 8.225 Okunma Garo Paylan’la imam olmamak için... 12 Ağustos 2018 | 3.773 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar