Ağrı İddiaları Aydınlatılmalı

Yıllardır siyasi partileri izlerim, ilk defa ama sahiden ilk defa böyle bir aday tanıtım mitingine şahit oluyorum.- Kadıköy vapurundan indiğimde, kadınlar, gençler, Türkler, Kürtler, başörtülüler, Aleviler...

Yıllardır siyasi partileri izlerim, ilk defa ama sahiden ilk defa böyle bir aday tanıtım mitingine şahit oluyorum.
- Kadıköy vapurundan indiğimde, kadınlar, gençler, Türkler, Kürtler, başörtülüler, Aleviler derken, rengârenk bir tablo çıktı karşıma. Belki Ak Parti mitinglerindeki kadar ihtişamlı, CHP mitingleri kadar kalabalık bir buluşma değildi bu. Ancak, Kadıköy İskele meydanında toplanan insanlarda zaptedilemeyen bir heyecan vardı.

- HDP kitlesi, tarih sahnesinde kritik bir rol oynayacağının, Türkiye’nin kaderinin kendi ellerinde olduğunun farkında. Konuştuğum herkes, “barajı aşacağız” diyor.
- Miting alanında herkesin dilinde “provokasyon” lafı vardı. Konuştuğum pek çok kişi daha Demirtaş konuşmadan ağızbirliği ile Ağrı’da yaşananların bir tezgâh olduğunu söyledi. Ağrı ile ilgili Demintaş’ın dile getirdiği iddialar çok ciddi ve görüntülerle desteklenmiş. Kötü kokular geliyor. Genelkurmay’ın bir açıklama yapması ve hükümetin bu olaya el koyması lazım. Tatminkar bir açıklama gelmediği sandığa gölge düşer.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaklaşan facia 06 Eylül 2018 | 19.994 Okunma Yalancı bahar mı ikinci bahar mı? 30 Ağustos 2018 | 13.716 Okunma Bu mu devlet aklı? 26 Ağustos 2018 | 15.966 Okunma Lale Devri bitti! 23 Ağustos 2018 | 14.784 Okunma Mutsuzluk beter umutsuzluk daha beter 19 Ağustos 2018 | 10.293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar