Mutlu anne mutlu anlar yaşatır!

Annedir ailenin temel taşı. Anne; bir çocuk doğurmaz, bir toplumu doğurur. Toplumun sağlığı annenin sağlığı ile mümkündür.Sağlıklı anne; mutlu, sevgi, güven ve saygı dolu bir aile...

Annedir ailenin temel taşı. Anne; bir çocuk doğurmaz, bir toplumu doğurur. Toplumun sağlığı annenin sağlığı ile mümkündür.

Sağlıklı anne; mutlu, sevgi, güven ve saygı dolu bir aile ortamında oluşur. O zaman anneyi anlatmaya aileyi anlatmakla başlamalıyız.

AİLE: Anne baba ve çocuklardan oluşan, toplumun çekirdeği hükmünde olan ve toplumu ayakta tutan bir kurumdur.

AİLE: Kendisini oluşturan bireylerin mutluluk çeşmesi, bireylerin birbirleriyle her şeylerini paylaştığı, evin bir sığınak olduğu hatta cenneti dünyaya indirdiği bir müessesedir.

Aile kelimesinin manası; evdeki herkesin birbirine muhtaç olduğu, birbirine dayanan ve güvenen, biri olmayınca öbürünün de olmayacağı demektir.

İyi bir anne adayı eşini iyi seçmekle başlar hayat macerasına…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Herkes evlenir ama aile olamaz! 30 Ağustos 2018 | 499 Okunma Mutlu anne mutlu anlar yaşatır! 25 Ağustos 2018 | 268 Okunma Medeniyet dediğimiz tek dişi kalmış canavar mı? 16 Ağustos 2018 | 151 Okunma Şiddetin her türüne ‘hayır’ 09 Ağustos 2018 | 99 Okunma Zahmet olmadan rahmet olmaz! 02 Ağustos 2018 | 247 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar