Yüzde 50 hırsız mı?!

Ak Parti Cephesi, İstanbul'da oyların çalındığında ısrarlı. Akla ziyan savunma. Kusura bakmasınlar, halk içinde konuşulduğu için yazacağım:

İktidarı ellerinde tutanların şerrinden kim oy hırsızlığına kalkışabilir ki...

Ak Parti Cephesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "İstanbul'daki seçimler neden iptal oldu?" diye soran gence, "Çok basit. Çünkü çaldılar." dedi ve tartışma aldı yürüdü.

İktidardakiler, her şeye hükmedecekler, sandık kurullarında ağırlıklı kendi temsilcileri olacak, etrafta müşahitler fırfır dönecek, oylar atılırken ve sayılırken gözleri velfecri okuyacak, hiçbir anı kaçırmayacaklar, ama oylar çalınacak!

Ağırlığı ve esprileriyle, illa dava diyenlerin, Reis kolunu kes dese keseriz diyenlerin, dini Ak Parti ile sınırlayanların dışındakilerin bile biraz olsun sempatisini kazanmıştı Binali Bey. "Çaldılar!" deyince, o sempatiyi de bitirdi.

"Çaldılar!" sözünün ardını getirmeliydi. Kim nerede, nasıl çalmıştı?

Herhâlde belediye başkanlığı ellerinden alınan öbür cephenin "Her şey çok güzel olacak" sloganının karşısında, CHP'yi ima eder gibi "Çünkü çaldılar!" sözünü dillerine pelesenk edip halkın zihnini bulandırmak istiyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar