Yürürlükte olmayan kanun mu kaldırıldı?

Hoca bütün yanlışları ortaya koyuyor. İktidar içinden biri, hiç olmazsa kıyıda köşede bir "yandaş" bir şey söylesin. Hiçbirinden ses çıkmaması manidar. Bu tavırları nasıl organize...

Hoca bütün yanlışları ortaya koyuyor. İktidar içinden biri, hiç olmazsa kıyıda köşede bir "yandaş" bir şey söylesin. Hiçbirinden ses çıkmaması manidar. Bu tavırları nasıl organize olduklarını da gösterir.

Sıkı tembihlenmişler: Ne derse desin hiç kimse lehinde ve aleyhinde ne konuşacak ne de yazacak...

Sessizliklerini başka türlü anlamak mümkün görünmüyor. Tek ses olabilmeleri ve anında tavır koymaları bir meziyet! Kutlarız!

Aslında hiç bahsetmemeleri de bir nevi saldırı. Kendilerince, "Cirmin kadar yer yakarsın." demeye getiriyorlar.

 "Acaba?" kuşkusu bir fazilettir. İnsan tenkitleri görmeli ve "Haklı olabilir mi?" diye kendi kendine sorabilmelidir. Sormayan kaybetmeye mahkûmdur.

Bahsettiğimiz "Hoca" Prof. Dr. Kemal Gözler. Son makalesinin başlığı: "Yürürlükte Olmayan Bir Kanun, Yürürlükten Kaldırılabilir mi? 23 Haziran 2020 Tarih ve 7248 Sayılı Kanun Hakkında Eleştiriler".

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar