​​​​​​​Yeni partiler aynı tuzağa düştüler

AK Parti nihayet ikinci partiyi de doğurdu. Parlamentoyu ıskalayan yeni rejim, işin tuhafı hemen her partinin TBMM'ye girmesine yarıyor.

Aklınıza gelir miydi, TBMM'de 11 partinin temsil edileceği... Şimdi ediliyor. İttifaklar sağ olsun. Milletvekilliğine heveslenenler, bir iki cafcaflı laf etsinler, sonra şöyle bir etrafına baksınlar; dikkatleri çektiklerine kanaat getiriyorlarsa, hemen bir parti kursunlar. TBMM'de yüzde 1-2 oy potansiyeli olanların bile temsilcileri bulunuyor.

Ak Parti'den türeyen yeni iki parti, PKK ağzı etnikçilik illetiyle maluller.  İçinden çıktıkları Ak Parti'nin durduğu ve geldiği yeri görmek istemiyorlar. AKP, niçin zamanında onların şimdi durdukları yerdeyken, sonra toplu mücadeleyi esas aldı?

Bölücülük nasıl bir illet ki, Türkiye'yi en iyi biz yönetiriz diyerek yola çıkanlar, bu illete gönüllü teslim oluyorlar?!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar