Türkiye ittifakı kırılan kalpler ittifakı!

Dört şehit verdik. Dört eve ateş düştü.Hani Irak'ın içlerine girdik, üsler kurduk, geçiş yollarını kapadık?! Hani gün aşırı hava harekâtı yapıyoruz; defalarca kamplarını...

Dört şehit verdik. Dört eve ateş düştü.

Hani Irak'ın içlerine girdik, üsler kurduk, geçiş yollarını kapadık?! Hani gün aşırı hava harekâtı yapıyoruz; defalarca kamplarını bombalıyoruz?!

PKK'lılar ellerinde ağır silahlarla mağaralarından çıkıyorlar, ağır aksak yürüyorlar, sınırımıza kadar geliyorlar, askerimize saldırıyorlar! 

Daha yakın zamanda yazdım. Sokaktaki insana, hatta çocuklara, bombalanan kampları sorsanız size tek tek sayar. Aynı yer defalarca bombalanıyorsa ve yok edilemiyorlarsa, nasıl türediklerine bakmalı önce.

PKK'nın en büyük destekçisi ABD. El altından Rusya'yı da sayabiliriz. Fransa'yı ve diğer Avrupa ülkelerini de. PKK'nın YPG kolu Avrupa'da çalmadık kapı bırakmıyor. Devlet başkanları gibi karşılanıyorlar. Önceki Gün Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Elysée Sarayı'ndaki odasındaydılar.

ABD'ye soralım, Fransa'ya soralım, Rusya'ya soralım, diğerlerine soralım... Arkadaş nedir Türklerle alıp veremediğiniz? Nedir bu bölücülük, yıkıcılık sevdanız?! Bizden ne istiyorsunuz? Açık açık söyleyin. Taleplerinizi, sizlerin, zamanında ülkeleriniz için yapıp ettiklerinizle kıyaslayalım, eğer örtüşüyorsa hepsini verelim, yapalım edelim... Her ne ise!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar