Tek taraflı tören

15 Temmuz için bombalanan ve direnilen birçok yerde tören yapıldı. 15 Temmuz bir partinin meselesi değil -zaten olamaz; çünkü, 15 Temmuz'a gelinen taşları döşeyen eller bildiğiniz o eller- bütün Türkiye'nin meselesidir.

Ama gelin görün ki, sistemin bir garabeti olarak parti başkanı sıfatıyla birlikte aynı zamanda  "Cumhurbaşkanı" sıfatını da taşıyan zat "İstanbul'a indim, kahramanlık gösterdim." demek için, Atatürk Havalimanı'nı esas tören alanı olarak seçti.

Ankara başşehrimiz. Neresi nasıl bombalanırsa bombalansın, Ankara ele geçirilirse Türkiye ele geçirilir. Üstelik TBMM bombalanmış ve üstelik "Cumhurbaşkanlığı Sarayı" bombalanmış. Ama Zat-ı Muhterem Atatürk Havaalanı'na indiği için sembol tören orada tertip edildi.

Arada kanalları dolaştım, baktım... Sıra sıra belediye otobüslerini görebilecek miyim diye... Yoktu. Veya otobüsler ekrana mı girmedi?! Madem büyük törenin yeri burası, herkes İstanbul Havaalanı'na akın etmeliydi. Ne yazık ki, evet ne yazık ki, partili gruplar gelmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar