Sizin virüsle mutabakatınız mı var?

Parti taassubu insanı ne hâllere düşürüyor. Koronavirüs saldıracak yer arıyor. İktidar partisi hiç oralı değil. Giresun Dereli'de yaptılar bunu, en son İstanbul'da. Virüs, "Sakın bir araya gelmeyin....

Parti taassubu insanı ne hâllere düşürüyor. Koronavirüs saldıracak yer arıyor. İktidar partisi hiç oralı değil.

Giresun Dereli'de yaptılar bunu, en son İstanbul'da. Virüs, "Sakın bir araya gelmeyin. Yakarım hepinizi... Suç benim değil. Toplaşmayın, mesafeli durun, ben de hiçbirinize dokunmadan aranızdan geçip gideyim." diyor.

Bizimkiler virüs kadar düşünceli değiller!

R. T. Erdoğan, İstanbul'da partilerine katılanları kutlayacakmış. Ekrandan kutlama sanmıştım. Meğer çok sayıda insanı Haliç Kültür Merkezi'nde toplamışlar. Hatta statta toplamayı bile düşünmüşler. (R. T. Erdoğan'ın kalabalığa çay paketleri fırlatıp fırlatmadığını, seyretmediğim için, bilmiyorum! Belki insanlar, "okunmuştur" diye çay paketlerini kapmak için geliyordur. Mahrum bırakılmamaları lâzım!) 100 bin üye kutlaması sırasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca günlük vak'a rakamları açıkladı mı açıklamadı mı farkında değilim.

Dikkat ettiniz mi? R. T. Erdoğan'ın konuşma saatine rastlarsa, milyonların beklediği günlük vak'aları açıklama geciktiriliyor.

Sağlık bile R. T. Erdoğan'a, hâliyle Ak Parti'ye göre ayarlanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar