Şirkinize ortak edemezsiniz!

Ak Parti'nin en çalışkan milletvekili(ydi) diyebileceğim Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile konuşmamızı yazacağım.Ak Parti, kendi dinini, kendi adaletini kurmuş...AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım...

Ak Parti'nin en çalışkan milletvekili(ydi) diyebileceğim Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile konuşmamızı yazacağım.

Ak Parti, kendi dinini, kendi adaletini kurmuş...

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, eski Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz gibi "Allah adına" konuşuyor:

"Allah sizden emaneti ehline vermenizi emrediyor, bu emir hepimiz için geçerli, sadece yöneticiler için değil, herkes için, halk için de geçerlidir. Halk emaneti nasıl verir, halk sandığın başına gider, oyunu atar ve emanetini verir. Allah size bir emanet veriyorsa, illa ki bunun hesabını soracak demektir. Vicdan rahatlığıyla size diyorum ki, yarın inşallah mahşerde Allah'ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı, size inşallah hiçbir hesap sormayacak."

İsmet Yılmaz, Ak Parti adayının ismini zikrederek "... vereceğiniz destek, ruz-i mahşerdeki beratlarınızdan bir berat olacaktır." demişti.

İsmet Yılmaz, hem mühendislik, hem hukuk okumuş. Üstelik hukuk doktoru. Mehmet Kasım Gülpınar DTCF mezunu. İki Batı, iki Doğu diline hâkim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar