​​​​​​​Sen İslâma mı, İslâm sana mı?!

R. T. Erdoğan, Ankara'da, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nde belediye başkanlarını toplamış konuşuyor. İçlerinde CHP'liler de var. Ankara'nın, İstanbul'un, İzmir'in belediye başkanları oradalar. Canlı yayın 30 dakika sürüyor. En büyük şehirlerin belediye başkanları hiç gösterilmiyor. Çünkü onlar CHP'li.

Dolaydan CHP'ye tarizde bulunuyor. Bu konuşma bir tarafa, her fırsatta CHP şunu yaptı, CHP bunu yaptı... Kendi partisinden ayrılanlar için bile ümmeti bölmekten bahsediyor.

Bir cumhurbaşkanı (halkın başkanı) nasıl derin ayırıma girebilir? Esas olan insanı kazanmak mı, yoksa kaybetmek mi? Tavır koyarsan tavır koyarlar. İkilikten, ayrışmadan kurtulamayız. "Yine biz yine biz!..." mantığıyla ülke yönetilemez.

R. T. Erdoğan'ın daha önce 6. Din Şurası'nın kapanışında yaptığı toplantıda ne demişti:"İslâm bize göre değil; biz İslâma göre hareket edeceğiz."

Kur'ân-ı Kerîm'e bakalım mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar