Seçim barometresi: Ekonomi!

Türkiye'nin bakasını, geleceğini düşünenler, mevcut iktidarla yürümeyeceğini idrak etmeliler.Hz. Peygamber'in tebliğ anlayışını ayak altına alanlar bunlar. Her Allah'ın günü, "parti dini"nden olmayanlara...

Türkiye'nin bakasını, geleceğini düşünenler, mevcut iktidarla yürümeyeceğini idrak etmeliler.

Hz. Peygamber'in tebliğ anlayışını ayak altına alanlar bunlar. Her Allah'ın günü, "parti dini"nden olmayanlara saldırıyorlar, kimini seni hapse attıracağım, diye tehdit ediyorlar.

Sağlıklı düşünemiyorlar. Kendilerinden korkuyorlar. Bu akıl ülkeyi yönetemez!

Yeni rejim neyin tehlikeli olduğunu ortaya koyuyor. Kuvvetler ayrılığı olmayan bir rejimde, iktidarın seçimle gitmesi mümkün görünmüyor. Çünkü kanunları işletmeyenler, ileride, hak arayanların kendileri üzerine geleceğini, vesayetten kurtulan mahkemelerin bir bir dava açacağını biliyorlar.

Aha buraya yazıyorum! İktidardakiler, koltukta kalabilmek için, belden aşağı vuruşu, nasıl olur bilmiyorum ama, daha aşağıya indirecektir!   

Bunları herhangi maksatla, bir tavırla söylemiyorum. Bu kalem "parti" değildir; bu kalem "Türkiye"dir; daha ötesi "Turan"dır! Şu veya bu iktidara gelsin diye yazmaz; "Türkiye" kazansın, "Turan" kazansın diye yazar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar