'Maraş Katliamı' saptırmaları (2)

Katliamlar elbette unutulmamalı… Tekrarlanmaması için unutulmamalı. Maraş Katliamı, hepimizin yüreğini yakmıştır. İnsanlarımız katledildiği için yakmıştır, insanlarımız birbirine...

Katliamlar elbette unutulmamalı… Tekrarlanmaması için unutulmamalı.

Maraş Katliamı, hepimizin yüreğini yakmıştır. İnsanlarımız katledildiği için yakmıştır, insanlarımız birbirine düşürüldüğü için yakmıştır.

Senin katliamın benim katliamım ayırımı olamaz.

19 Aralık 1978'de başlayan olaylarda en az 120 kişi öldürüldü. 42. Yıl oldu. Yaramız derinlerde bir yerde hâlâ kanıyor.

 Yıkıcı, bölücü örgütler, Alevî vatandaşlarımız üzerinde kesif propagandaya girişmişler, sanki Alevîysen, sen solcusun, noktasına getirmek istemişlerdir.

Alevîlik meselesini araştırdım. Biliyorsunuz, gazetede dizi yazılarımız çıktı. Arnavutluk ve Makedonya'da Alevî tekkelerinde ağırlandım. Anadolu'da Kazdağlarına, Tokat'a, Zile yöresine gittim, cemlere katıldım. röportajlar yaptım. Ve kitap yazdım. Alevî muhitinde çok iyi bilinen Çemal Şener'le birbirimizi kırmadan atıştık. Bir yazımdan alıntı yapacağım:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar