Mamak İşkencehanesi

Mamak Cezaevi bir işkencehaneydi. İşkencehanenin başı ise, iki gün önce defnedilen Albay Raci Tetik idi.12 Eylül Cuntası akıl almaz metotlara başvurmuş, Ülkücüleri, kendileri için daha tehlikeli görerek...

Mamak Cezaevi bir işkencehaneydi. İşkencehanenin başı ise, iki gün önce defnedilen Albay Raci Tetik idi.

12 Eylül Cuntası akıl almaz metotlara başvurmuş, Ülkücüleri, kendileri için daha tehlikeli görerek, olmadık işkenceler uygulamıştır.

Ülkücüler neden tehlikeli idi Cunta için?

Cunta solu da topladı, Ülkücülere de... Ama asıl ezmek istedikleri Ülkücülerdi. Ülkücüler halkın içinden gelmişlerdi ve halkın değerleriyle bir bütündüler. Onlar ezilmezse, halkı bulandırırlar, kendilerine karşı harekât bile başlatabilirlerdi. En ağır cezayı almalılar, en ağır işkenceyi görmeliler ki, başlarını kaldırmasınlar!

Bir diğer hınç Alparslan Türkeş'e idi. Cunta başıyla devre arkadaşıydı. Cunta Başı'nın neden o "lider" de ben değilim, saplantısıyla işkencenin dozunu artırmıştır.

Önceki gün Mamak işkencehanenin başı Raci Tetik'in cenazesi kaldırılırken, işkence gören Ülkücüler protesto ettiler. İçlerinde gazetemizin sahibi Ahmet Çelik de vardı. O da 12 Eylül sonrasında tutuklanmış, ağır işkence görmüştü. İmamın karşısında: "Binlerce kişiye işkence yaptı. Mekânı cehennem olur inşallah!" demiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar