Maksat ne? Görevden almak mı?!

İstanbul Boğazı'nın hemen yanı başında bir boğaz daha açılmasına karşı çıkmak nasıl suç olabilir?! Dikkatinizi çekerim, "Kanal İstanbul"a karşı çıkan Türkiye'nin...

İstanbul Boğazı'nın hemen yanı başında bir boğaz daha açılmasına karşı çıkmak nasıl suç olabilir?!

Dikkatinizi çekerim, "Kanal İstanbul"a karşı çıkan Türkiye'nin yarıdan fazlası ve 16,5 milyon İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı!

İktidardakiler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, "Uluslararası bir konuya, kamu kaynağı kullanarak karşı çıkmanın, idarenin bütünlüğü ilkesine aykırı" davrandığı iddiasıyla soruşturma açtılar, "İfadeni ver!" dediler. Çok çirkin bir tavır.

Karşısına eski belediyeci, eski ulaştırma bakanı eski başbakan sıfatlarını taşıyan zatı çıkardılar, bir ilçenin belediye başkanlığını yapmış Ekrem İmamoğlu 800 bin küsur oy farkıyla başkan oldu.

Saray, neden şehrin belediye başkanını ikna yolunu seçmiyor da ben ne dersem o olacak, tavrı sergiliyor?   

"Kanal İstanbul" dedikleri israftır, tabiatı tahriptir, tarihi suya gömmektir... Başından beri bunu söylüyoruz, söylüyorlar.  Kanalın açılmasının da öyle kolay olamayacağı ve hatta hiç olmayacağı bilindiği hâlde inadım inat diyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar