'Mağdur' zalim olursa...

KHK ile işinden edilenler, mahkemelerde aklandıkları hâlde dönemiyorlar. Neymiş... Bankalarına para yatırmışsın. Dershanelerinin kapısından geçmişsin. Sohbetlerine katılmışsın falan filan.

Bank Asya'nın açılış kurdelasını kesenler ülkeyi yönetiyor şimdi. O fotoğrafta dizi dizi görülenler, Türkçe Olimpiyatları'nda kürsüye çıkıp "Hasret kaldık gel gari..." diyenler... Ama onlar KHK'lık değiller!

Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş da, KHK'lılara dair "Darbeyle neticeye varsaydılar, KHK ile atılanlar önemli yerlere geleceklerdi." diye özetleyeceğimiz tartışılan sözler etmişti. Biz de zannın Kur'ân-ı Kerîm'deki yerini göstermiştik.

Almanya'dan gelen bir mektubu vereceğim:

"Birkaç hafta önce ofisime, bir arkadaşımın ricası ve aracılığıyla baba kız geldi. Arkadaşım ata baba ülkücüdür. Gelenler de onun akrabası imiş. Mesleğinde iddialı ve ısrarlı bir genç kız Balkan ülkelerinde okumuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar