Kıbrıs'ı teslim mi edelim?

Kıbrıs'ta Türk askeri işgalci ama Yunan askeri değil! Kıbrıs Türkiye ile birleşsin istenir, hemen sesler yükselir... Olur mu öyle şey! Ama Rum Enosis ister, buyurun hakkınız, derler. Yunan Batı'nın şımarık çocuğu…

Kıbrıs'ta Türk askeri işgalci ama Yunan askeri değil! Kıbrıs Türkiye ile birleşsin istenir, hemen sesler yükselir... Olur mu öyle şey! Ama Rum Enosis ister, buyurun hakkınız, derler. Yunan Batı'nın şımarık çocuğu… Rumların imkânları fazla... Avrupa'yla bütünleştiler.

Kıbrıs'ta iki farklı topluluk yaşarken, sükûnet yokken, başşehri Lefkoşe'nin ortasından sınır geçerken, Kıbrıs Rum Yönetimi Avrupa Birliği'ne alındı.

Başından beri Türk askerini işgalci görenler, Rum tarafının AB'ye alınmasını fırsat bildiler, kendi çarpık fikirlerini meşru göstermeye kalktılar. Zaten çok insan Kıbrıs Rum Kesimi'nin pasaportunu taşıyormuş. Rumlar, "şuursuzlar"ı kolay avlıyor.

Kıbrıs'ın Türkiye için hayatî rolü vardır. O rolün ne olduğunu biliyor musunuz?



YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar