Kanal İstanbul iletişimi!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, internette "Kanal İstanbul" sayfası açmış.İstanbul Kanal için bu kadar hassasiyet gösteriliyorsa bir sıkıntı var, demektir.

Halkı iknada güçlük çekiliyor. İnsanlar, Boğaz'ın yanı başında bir kanal açılarak, balıkçı kayıklarına güzergâh çizilmesine pek aklı yatmadığı görüldüğü için, dört bir koldan, ikna turları düzenlenmesine ihtiyaç duyuluyor.

Fahrettin Altun Bey, muhterem bakan! Yedi düvelin üzerimize geldiği şu zamanda, dışarıyla kurmak istediğiniz "iletişim" ve aydınlatma faaliyetinizden bu köşede övgüyle bahsettim. Peşin hükümlü olmadığımı hususiyetle belirteyim. Şunu soramadan edemiyorum: Kanal İstanbul için taraftar toplamak İletişim Başkanlığı'nın işi mi?

 "Kanal İstanbul" siyasî bir karar mı, devletin bir kararı mı? Gerçi "Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi"de dedikleri garabette, parti ile cumhurbaşkanlığı iç içe girmiş, devletin imkânları bir bakıma partinin imkânları 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar