İslâm ama hangi İslâm?!

Radikallerin "İslâmcılık" adı altında silahı kutsamaları, akıllarına estikçe sokağa çıkıp adam doğramaları, çeteler kurup sağa sola saldırmaları, en fenası gencecik insanları iğfalleri (kandırmaları) Müslüman dünyasını geçelim...

Radikallerin "İslâmcılık" adı altında silahı kutsamaları, akıllarına estikçe sokağa çıkıp adam doğramaları, çeteler kurup sağa sola saldırmaları, en fenası gencecik insanları iğfalleri (kandırmaları) Müslüman dünyasını geçelim insanlığı nereye götürecek?!

Batı'da eline bıçak, tabanca alan, "Müslüman" sıfatlı ezik mülteciler veya eski sömürge insanları, sokakta doğrayacak "Hristiyan" arıyorlar.

Fransa'da Macron gibi zeka özürlüsü birinin, Charlie Hebdo gibi pespaye derginin İslâmı hedefe koymaları yüzünden kendilerine rol biçen sözüm ona "Müslümanlar" Fransa'da ortalığa döküldüler, biri lisede hocasını, bir diğeri kilisede ikisi kadın üç kişiyi doğradı! (Bu Charlie Hebdo daha önce basılmış, çalışanları ve bir polis 12 kişi katledilmişti!)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar