İnce, ihraç yolunu açtı

Muharrem İnce anlaşılan parti kuracak. CHP yönetimine yüklenmesi bunu gösteriyor. CHP'nin iktidar olamayacağını söylemek başlı başına disipline sevk ettirir.CHP yönetimi ne yapacak? CHP Kadın Kolları Genel...

Muharrem İnce anlaşılan parti kuracak. CHP yönetimine yüklenmesi bunu gösteriyor.

CHP'nin iktidar olamayacağını söylemek başlı başına disipline sevk ettirir.

CHP yönetimi ne yapacak?

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı seçilen Aylin Nazlıaka, daha önce pek de önemli olmayan bir hareketinden dolayı partiden ihraç edilmiş, bir süre arafta kaldıktan sonra yakın zamanda partiye tekrar alınmıştı.

Muharrem İnce'nin ağır tenkidi, görünen o ki, kendisini, ihraç talebiyle disiplin kuruluna götürecektir. "İhraç" edilmek için mi, parti yönetimine ağır yüklendi? Muhtemelen."Genel Merkez'in gerçeklerin söylenmesine, parti için tartışmaya tahammülü yok. diyerek, "ihraç"ı lehine çevirmek isteyecektir.

Bir parti, üyeleri arasında ayırıma gidemez. Giderse ciddiyetini kaybeder. M. İnce için parti disiplini neyi gerektiriyorsa onun uygulanacağını düşünüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar