Hınçlarını 'su'dan alıyorlar!

Allah bu ülkeyi partizanlıktan korusun!En partizan AK Parti çıktı. Kimi "Yukarı"dan korktuğu için, kimi kendilerinden başkasını düşman gördüğü için, partizanlıkta sınır...

Allah bu ülkeyi partizanlıktan korusun!

En partizan AK Parti çıktı. Kimi "Yukarı"dan korktuğu için, kimi kendilerinden başkasını düşman gördüğü için, partizanlıkta sınır tanımıyor.

"Su"dan ne istiyorsunuz Allah aşkına!...

Hamidiye Suyu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin işletmesi. İBB, AK Parti'den gidince, AKP sevdalıları, Hamidiye Suyu'nun alınma sözleşmelerini iptal ettiler. 

Bu köşede, AK Parti'yi o kadar tenkit ederiz, bu su Ak Partili Belediye'nin işletmesi, asla almayacağız, demek aklımızdan geçmedi.

Saray'dan biri çıkıp da, "Yahu yapmayın! Bu Allah'ın bize bahşettiği su! Üstelik Sultan Abdülhamîd-i Sânî Hazretleri'nin adını taşır. Suyun tevziine, irsaline o önayak olmuştur. Bugün başka partiye geçti, yarın yine bize geçer. 'Su'dan gelen para CHP'ye ve müttefiklerine gitmeyecek. Yine devletin parası. Bunun kontrolünü İçişleri Bakanlığı yapar, Sayıştay yapar... Kayırma, israf, yolsuzluk varsa, hesabını verirler. Ak Partiliyiz, diye 'su'dan vazgeçilemez. Kötü örnek olmayalım, halkı bölmeyelim." diyen yok.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar