HDP/PKK da dâhil...

Deprem meselesi, politik zeminde değil ilmî zeminde tartışılmalıdır.Elazığ depreminde, yaraları sarmak için bütün partiler, bütün kuruluşlar, halkımız seferber oldular.

(Burada hususiyetle Acun Ilıcalı'ya Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak teşekkür etmek istiyorum. TV8'de başlattığı nakdî yardım kampanyasıyla halkımızı birleştirdi.)

Ve hatta kendisine pay çıkarmak istese bile, normalleşme açısından önemli gördüğüm bir adımı HDP/PKK atmış, depremzedeler için yardım toplamıştır. Ne olursa olsun, bu yardım yerine ulaştırılmalıydı.

Kimileri gibi, HDP, Kandil'le ilişkisini kesmeli, normal parti olmalı demem. Çünkü HDP bizatihi PKK'dır. Bu tartışılmaz.

Bir vakıa var ki, hükûmet edenlerin, şimdileri kastederek söylemiyorum, şimdiye gelene kadarkiler de dâhil, Türkiye gerçeğini, birliğin gereğini, parçalanmanın, bir başka adla anılmanın nasıl onulmaz yara açacağını, silaha sarılanlara yardım edenlerin kimler olduğuna bakarak söylemeleri gerekirdi ama söylemediler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar