HDP, legal görünen illegal partidir!

TBMM'de tartıştılar. Bir HDP milletvekili: "Biz Kemal Pir'iz." dedi.Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: "Biz de Ahmet Çamur'uz." dedi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çok ateşli, çok bağırtılı...

TBMM'de tartıştılar. Bir HDP milletvekili: "Biz Kemal Pir'iz." dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş: "Biz de Ahmet Çamur'uz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çok ateşli, çok bağırtılı, çok "ohh!"lu konuşması HDP-PKK'lıları çok ama çok rahatsız etti. Demek ki, böyle arada bir galeyana getirmeli ki, sinirle gerçek yüzlerini ortaya çıkarsınlar.  HDP/PKK'nın Antalya milletvekili Kemal Bülbül hışımla kürsüye geldi, yüzü öfkeden kıpkırmızı... İçindekini dışa vurdu:

"En büyük inkâr ve nefret suçunu dün burada bütçe görüşmelerini sabote eden Süleyman Soylu işledi. Süleyman Soylu değil de sanki Kürsüde Yeşil vardı. Sanki kürsüde Esat Oktay Yıldıran vardı. Esat Oktay Yıldıran gibi bizi, grubumuzu, Kürt halkını, muhalefeti tehdit edene şunu söylüyoruz: Sen Esat Oktay Yıldıran'san biz de Kemal Pir'iz bunu bilesin."

Ak Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, çok yerinde bir laf etti: "Hacı Bektaş Veli diyor ki: 'İnsan, dilinin arkasında saklıdır'. Sizin kullandığınız dil aslında sizi gösteriyor."

HDP'lilerin kullandıkları dil bir kere daha kendilerini ele verdi. Böyle bir partinin demokraside yeri olabilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar