​​​​​​​Hadi PKK için imza toplayın!

Dış düşmanla mücadele etmek kolay... Çünkü; karşınızda. Görüyorsunuz. İç uzantıları görmeniz, bilmeniz mümkün değil; hiç beklemediğiniz bir anda beliriverirler. Asıl...

Dış düşmanla mücadele etmek kolay... Çünkü; karşınızda. Görüyorsunuz. İç uzantıları görmeniz, bilmeniz mümkün değil; hiç beklemediğiniz bir anda beliriverirler. Asıl iç uzantılarla mücadele gerekiyor. Silahlı bölücülere karşı mücadele yürütüyorsanız, bu vatanın evlâtları şehit düşüyorsa, onlara destek anlamına söz edenlere asla taviz veremezsiniz! Yoksa halkı umutsuzluğa sürüklersiniz!

Maalesef "Devlet" uyuyor. Bölücü uzantıları içeride örgütlü ve kararlılar. Silahlı grupları "Zalime karşı savaşan hak arayıcısı güçler" göstermek ve lanse etmek için kapı kapı dolaşıp imza topluyorlar.

Meselâ; Boğaz'daki bir üniversitede yuvalanmış, dış bağlantılı bozguncular, hendek savaşları sırasında, baktılar "adamları"nın vaziyeti kötüye gidiyor, bir bir hendeklere gömülüyorlar, 1128 imzalı destek bildiri yayınladılar. Türkiye'nin dört bir yanında, PKK sempatizanı öğretim üyelerine "Barış Bildirisi" veya "Bu Suça Ortak Olmayacağız" dedikleri, Kandil çıkışlı "PKK Bildirisi"ni imzalatılar. Bu imzacıların bir kısmı da yurt dışından. (İçlerinde yabancılar da var, T.C. vatandaşı olanlar da...) Şimdi hepsi rahat; çünkü, AYM, onların Türk düşmanlığını, PKK yandaşlığını, askerimize katil demeye gelen sözlerini "fikir hürriyeti" kabul eti. Bizim entelcilik oynayan sağ kesim dangalakları da bu kararı destekleyen yazılar yazdılar! (Yazıklar olsun! Sizin gibilerin yatacak yeri yok. Çıkıp şehitlerimize ah vah demeyin! Katledilen bebekler için gözyaşı dökmeyin! O şehitlerimizin, o miniklerimizin aziz ruhlarını muazzep etmeyin!)

Ha Türkiye içinde hendekleri kapatıyor, ha sınırlarımızın ötesinde PKK'nın terör yuvalarını dağıtıyoruz... Ne farkı var? Çıkın hadi... İmza toplayın! Aranızda yer tutmak isteyen kendilerine güvenini yitirmiş aciz yazarlarımız da "Fikrinize katılmıyorum ama PKK'yı destekleme hürriyetinizi destekliyorum!" diyerek alkış tutsunlar!

Suriye'de bir büyük harekât başlattık. Gerekliydi.

Yakın ve uzak tehlikeden bahsetmiştim. Eğer güneyimizde terör odaklarını yok etmezsek, çok başımız ağrıyacak; ileride yıkımla karşı karşıya kalacağız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar