En kolayı düşmanlık en zoru ise barış

Kışkırttılar kışkırttılar... Sonra olanlar oldu. Ülkenin insanlarını, siyasî partilerini "düşman" ilan etmeyin, diye defalarca ikaz edildi. Gücü elinde tutanlar, bildiklerini okudular. Türkiye'yi...

Kışkırttılar kışkırttılar... Sonra olanlar oldu. Ülkenin insanlarını, siyasî partilerini "düşman" ilan etmeyin, diye defalarca ikaz edildi. Gücü elinde tutanlar, bildiklerini okudular. Türkiye'yi kamplaştırırlarsa, seçimleri kazanacaklarını sandılar!

İnsanı insana düşman etmek İslâmın neresinde yazılı?!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atanlar, kimden cesaret aldılar?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak "CHP'lilerin şehit cenazelerine alınmaması için kim talimat verdiyse, meydanlarda bu ülkenin kurucu partisine kimler ağza alınmayacak hakaret ve tehditlerde bulunduysa bu saldırının altyapısını hazırlayanlar onlardır. Toplumumuza kin ve nefret tohumu eken dilin sahipleri, bugün yapılan bu hain saldırıda pay sahibidirler." diyor ki, haklı.

CHP, kışkırtanlara da dava açmalıdır.

Ak Parti'nin kurucularından, R. T. Erdoğan'a zemin hazırlayan, bir önceki cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saldırının ardından "nefret dili"ne dikkati çeken bir tivit attı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar