Elemli günde şakşak!

Her gün şehit geliyor. Serakib'i buyurun dedik, Ruslara teslim ettik. Onlar da devşirme militanlara verdiler.Güçlü olan onlar, kazanan onlar. Biz, Ruslara karşı son derece ihtiyatlı olmak mecburiyetindeyiz.

Putin, "Benim her türlü silahım var. Aklınızı başınıza devşirin, senin sarayını başına yıkardım." demeye getiriyor. Hava savunma sistemimizi veren o; daha kurulmadı. Kurulsa bile kilitleyecek olan da o. Türkiye'nin her noktası Putin'in menzilinde.

Şu Rusların Türkleri yok sayıp Beşşâr'ın çapulcularına sahip çıkmasının, birtakım iğrençlikleri akla getirmemesi mümkün değil. Putin, Ortadoğu'da mezhep çatışmasını körüklemek istiyor. İsrail'in de farklı bir fikri olamaz. Çünkü İsrail için, ne kadar kargaşalık, o kadar selâmet. Etrafında güçlenen bir Müslüman ülke, mutlak tehlikedir.

Şöyle bir düşünülürse, şu anda bizimle, İsrail arasında yakın tehlike olarak farkımız yok.

Maalesef, Suriye'de "Sünnî" kesim kesinlikle temizlenmek isteniyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar