​​​​​​​Dışarısı bir dert içerisi bir dert...

Rusya, İdlib'i havadan vuruyor. Beşşâr'ın İran rejiminin desteğiyle şuradan buradan devşirdiği adamları öldüre öldüre, yıka yıka yürüyor.

Muhtemelen Türkiye destekli silahlı güçler karşılık verse de imkânlar, silâh üstünlüğü karşısındakilerde; ne yapılabilirler. Rusya ve destekledikleri öyle insafsızlar öyle insafsızlar ki... Halkı; çocuğunu, kadınını, yaşlısını, gencini katlederek hâkimiyet kurmaya çalışıyor.

R. T. Erdoğan, Putin'le kaç defa görüştü. Adamlarını yolladı; bombalamayın, dedi. Önceki mutabakatlara sadık kalın, dedi. Putin, karşısında "Tabiî, seni kıramam." Yağı çekti. Sonra öbür odaya geçince talimatını yağdırmaya başladı. Her bir talimat halkın üzerine tonlarca bomba demek.

En son Berlin'de görüştüler. Berlin'de, Libya için yapılacak bir şey yoktu. Hafter de kendi insanının kanını içerek netice almak istiyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar