Cemil'e hiç öfkelenmeyin!

PKK başlarından Cemil Bayık'ın Washington Post'ta makalesi yayınlanmış. Saray Erkânı'nda bir öfke bir öfke...Niye öfkeleniyorsunuz ki...

Bırakın aralamayı, kapıyı sonuna kadar açan sizsiniz. Çözüm mözüm dönemlerini geçelim, daha yakın zamanda sırf İstanbul seçimine tesiri olsun diye Abdullah Öcalan'dan alelacele mektup getirten; yetmedi, kırmızı bültenle aranan küçük kardeş Osman'ı, TRT muhabirini gönderip destek mahiyetinde konuşturan siz değil misiniz?!

Sen önce kendi attığın adımlara dikkat et, sonra başkalarını suçla.

Abdullah Öcalan Kenya'dan getirildiğinde önce jandarmada sorgulandı. Kendisi yakalandıktan sonra PKK'da dağılma olup olmayacağı soruluyor. Verdiği cevaba dikkat:

"İçlerinden birinin sivrilip lider olacağını sanmıyorum. Herhâlde yine bana bağlı kalırlar. Cuma (K) Cemil Bayık'ın lider olabileceği konusunda spekülasyonlar yapılıyor."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar