Cemaatlerin altın çağı!

Cemaatler birbirine girmiş. Biri diğerine "FETÖ gitti, CÜTÖ geldi!" diyor.(Hakkını yemeyelim: Bu tür sözün patenti Binali Yıldırım'ın. Hani Ak Parti'nin İstanbul Belediye Başkan adayı olan; hani Anayasa'nın...

Cemaatler birbirine girmiş. Biri diğerine "FETÖ gitti, CÜTÖ geldi!" diyor.

(Hakkını yemeyelim: Bu tür sözün patenti Binali Yıldırım'ın. Hani Ak Parti'nin İstanbul Belediye Başkan adayı olan; hani Anayasa'nın 94. maddesine rağmen TBMM Başkanlığı'nı da uhdesinde tutan; hani hakkında, AKP adaylarının Ankara ziyaretlerindeki konaklama masraflarını Meclis'e ödettiğini şayiası çıkarılan... İşte bu Zat-ı Muhterem Ağustos 2016'da yaptığı bir konuşmada "FETÖ gitti, BTÖ geldi." demişti. BTÖ: Bölücü Terör Örgütü.)

Meselenin şaşırtıcı tarafı suçlayanın da suçladığının da geçmişi çakıldaklı! (Yozgat ağzı, TDK'nın sözlüğünde açıklaması var. Üçüncü şık.) "Ne demek istediniz?" derseniz; iddia ve tezleriyle, "özeller"indeki tezat. Araştırın bulursunuz!

Millî Eğitim Bakanlığı'nın iş birliğiyle bir cemaatin/tarikatın kurduğu ve ders verdiği bir imam hatip lisesi, tartışmaya açılınca, "Bina çürükmüş!" bahanesiyle cemaat/tarikattan alınıp yakındaki "Devlet"in imam hatip lisesine eklenmiş. (Çok şükür!)

Her gün cemaat haberi, tarikat haberi... Serbest bırakılıp tekrar tutuklananlar... (Niye bir cemaat? Bilmiyorum ki! Takip de etmedim. Mevcut hükûmetin aleyhindeymiş, diyorlar!)

Cemaat yurtları... İstismarlar... Tarikat şeflerinin kiminin çaresiz kadınların iffetine tasallutları!...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar