Bu ne hınç bu ne kin!

R. T. Erdoğan, büyük ihtimalle İstanbul Belediye Başkanlığı'na oturacak olan Ekrem İmamoğlu için "topal ördek" dedi. E. İmamoğlu, bu "topal ördek" benzetmesini kendisince izah etti. R. T. Erdoğan'ın...

R. T. Erdoğan, büyük ihtimalle İstanbul Belediye Başkanlığı'na oturacak olan Ekrem İmamoğlu için "topal ördek" dedi. E. İmamoğlu, bu "topal ördek" benzetmesini kendisince izah etti. R. T. Erdoğan'ın kastettiği ise başka. Ancak yerinde kullanmadı.

 "Topal ördek" Amerikan siyasî kültüründen alınan bir örnektir. R. T. Erdoğan'nın bunu bildiği anlaşılıyor.

Miraç gecesi Çamlıca Selatin Camisi'ne gitmiş. Bilmiyorum sonra açılış töreni yapacak mı? Çamlıca'da İstanbul'un üzerine abanan cami, bir "Saray" camisi. Törensiz açılmaz!

(Ben mezarlık ortasında, bir AVM'nin otoparkında cuma namazı kılarken, onların saltanat camisi yaptırmaları kanıma dokunuyor. Bu camide benim payım da var, sizin payınız da. Payımı asla helal etmiyorum. O camiye harcanan parayla İstanbul'da kim bilir kaç tane cuma mescidi kurulur, halk sokak aralarında, umuma açık alanlarda selsebil olmazdı. Haram zıkkım olsun!)

Beyefendi camide diyor ki: "Çoğunluk bizde. Şu anda hâlâ her şey devam ediyor. Bunlar neye dönmüş biliyor musun, bunlar topal ördek."

E. İmamoğlu'na bunu sormuşlar. Şu cevabı veriyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar