Bizi Müslüman Kardeşler örgütü mü idare ediyor?!

Mısır'da, Muhammed Mursî hayatını yitirdi. Çok iyi yetişmiş, noterde aslı görülerek tasdiklenmiş "sağlam" üniversite diplomasına sahip (daha öte titri vardı; doçentti), seçilmiş cumhurbaşkanı idi.

Belli ki, müttekî, inançlı bir insandı.

Sahi Muhammed Mursî bizim neyimiz olurdu? O da Müslümandı, biz de Müslümanız. Başka? Dünyada 1 milyar Müslüman var. Onlardan biri de Mürsî idi.

Düşünüyorum... Evet, gadre uğradı... Mazlum. Halk seçti, ama Amerika (yani İsrail) ve uydusu Suudî Hanedanı Mursî'yi istemedi. Kuklalarına devirttirdiler. Binlerce insanın kanına girdiler. Mursî'yi tek kişilik hücreye soktular. Beş yılda yavaş yavaş çürüttüler ve sonunda vücudu bu zulme direnemedi; ruhunu teslim etti.

Devleti yönetenler kolları sıvadılar. Diyanet İşleri Başkanlığı'na buyruk gönderildi. Türkiye'nin bütün camilerinde sala verdirildi. Bütün il ve ilçelerinde (ilçeler var mıydı? Muhtemelen!) gıyabî cenaze namazı kılındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 173 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 602 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 267 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 335 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 591 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar