Birkaç tane şehit!

Libya'da "birkaç tane" şehit vermişiz. Tövbe estağfurullah!Birinin "emekli albay" olduğu söyleniyor. Bizimkiler de Rusların "Vagner" grubuna özendiler.

Vagner'in güya Ruslarla ilişkisi yok! Hepsi Kremlin'in gayrinizamî adamları. Putin'in makam odasının, gizli görüşmelerin yapıldığı arka bölmesinden yönetiliyor!

Sovyetler zamanında, halka göstermek istemediklerini, hoşlanmadıklarını "inkâr" esastı.

Bir tarihte Çeçenistan'daydım. Sovyet işgalinden kurtuluşu kutluyorlardı. Rusların yerle bir ettiği eski fotoğraflarda gördüğünüz sarayın önünde büyük meydanda bağımsızlık meşalesi yanıyordu. Öyle kalabalıktı ki... Dudayev, bu defa fötr şapkasını giymiş meydana çıkmıştı. Daha sonra kalpağını giyecektir. İki başlık da o kültürde "yerli".

Çeçenler, akşam üzeri, Rus kanallarında gördüklerini anlattılar. Bağımsızlık kutlaması için toplananlar 30-40 kişiymiş. Haber böyle verilmiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Atatürk milliyetçidir 04 Şubat 2021 | 176 Okunma Sen kimin uşağısın?! 03 Şubat 2021 | 605 Okunma Tuğrul Bey ne dedi, fırsatçılar ne anladı? 02 Şubat 2021 | 269 Okunma Milliyetçiliğin azgını nasıl olur? 01 Şubat 2021 | 336 Okunma Eğer Saray, isterse CHP'yi susturabilir 31 Ocak 2021 | 593 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar